viernes, 29 de marzo de 2019

FIFTH DAY - CANDEM MARKET I REGENT STREET


Hem acabat les classes avui i els alumnes han rebut un certificat de nivell i un comentari dels seus professors aquests dies.

Després ens hem desplaçat a Camden Market per respirar la multitud d’olors d’arreu del món que s’hi troben i dinar de gust per allí. També hem tingut una bona estona per comprar records i veure paradetes i botigues de tot tipus. És un mercat que s’ha de visitar almenys un cop a la vida per gaudir de l’experiència de trobar-se enmig de totes les tribus urbanes actuals.



El final de la tarda l’hem passat a Regent street i Oxford street on hem passejat una estona per aquests carrers i algú de nosaltres encara ha pogut fer alguna compra d’última hora. Els nostres alumnes han gaudit de Hamley’s, la botiga més gran de joguets de Londres, amb les seves 5 plantes farcides de joguets i actuacions en viu.

Finalment, comentar-vos que els professors hem treballat tota la setmana per oferir alguna cosa especial als nostres alumnes. Aquesta sorpresa serà visitar demà Oxford i el seu college més famós el Chirst Church.

Esperem que els hi agradi, ja que és una de les universitats més famoses del món.

Aquí podeu veure més moments d'aquesta estada a Londres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LAST DAY - GREENWICH OBSERVATORY AND BACK TO MOLLERUSSA

Aquest diumenge ha estat l’últim dia a Londres d’aquestes estades 2019. Avui finalment hem viscut un matí amb el temps més típic d’Anglate...