sábado, 30 de marzo de 2019

SIXTH DAY - OXFORD

Comentar que curiosament no hem tingut encara ni una estona de pluja i esperem que demà no es trenqui la ratxa. Amb aquest bon temps, avui a mig matí hem arribat a Òxford.

 Hem fet un petit tour que ha començat al centre de la ciutat, la Torre Carfax, cap a la zona de col·legis universitaris que estan a prop de la biblioteca Bodleian. Aquesta biblioteca està enmig de vàries facultats i conté més de 9 milions de llibres, tots els que han estat escrit en llengua anglesa.

Hem passat també per l’espectacular catedral d’Òxford, aquest conjunt d’edificis està caracteritzada pels pinacles a les puntes dels edificis que construeixen la imatge més emblemàtica de la ciutat.

Finalment, hem passat per un mercat cobert de gairebé 300 anys d’antiguitat on podem veure com treballen en directe en la confecció de pastissos super originals.

Alguns dels nostres alumnes encara han tingut forces per visitar el museu Ashmolian, un museu amb un conjunt d’objectes de totes les èpoques històriques quasi a l’altura del British Museum.

                                                        

     

Desprès de dinar, hem anar a veure el col·legi universitari de Christ Church, molt bonic per fora, però que per dintre conté l’emblemàtic menjador de les pel·lícules de Harry Potter. Lo més destacable és que el menjador està en ús ja que hi ha alumnes de la universitat d’Òxford residint.

 

 Finalment, hem tornat cap a la residencia on avui cal preparar-se les maletes per poder anar demà al matí a fer l’ultima visita abans de marxar cap a l’aeroport i tornar cap a casa.
                                                           
Aquí podeu veure més moments d'aquesta jornada a Òxford: https://goo.gl/TB7Vqk

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LAST DAY - GREENWICH OBSERVATORY AND BACK TO MOLLERUSSA

Aquest diumenge ha estat l’últim dia a Londres d’aquestes estades 2019. Avui finalment hem viscut un matí amb el temps més típic d’Anglate...